Ljepota bez granica

 

Dobrodošli u veličanstveni MAKEUP svijet! Više od 340 milijuna korisnika iz različitih zemalja nas posjećuje, kupujući više od 50 proizvoda godišnje. Naši kupci mogu biti hiroviti i izbirljivi, ali nikada u nedoumici. 

MAKEUP je već osvojio srca kupaca u 25 zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Španiju, Njemačku, Švicarsku i Veliku Britaniju. Ljepota ne bi trebala imati granica i prepreka, zbog toga svakim danom nastavljamo aktivno razvijati i širiti horizonte MAKEUP-a stvarajući jedinstveni beauty univerzum.

 

Jedinstvena kolekcija

Preko 2000 brendova i 110 000 proizvoda — naš tim zna što je danas aktualno i koji brendovi će svojom pojavom izazvati oduševljenje među pravim poznavateljima kozmetike i parfema. Svjetski bestseleri, noviteti i ekskluzivne premijere, rijetki mirisi i brendovi iz različitih dijelova svijeta, nove mogućnosti za eksperimente beauty umjetnika— asortiman MAKEUP-a stalno se dopunjuje i pomaže pretvoriti najluđe ideje u stvarnost.

 

Originalni proizvodi

MAKEUP je ovlašten i radi po izravnim ugovorima s najvećim luksuznim brendovima. YSL, Lancome, Biotherm, Armani, Prada, Valentino, Estee Lauder, Clinique... S ponosom možemo reći da surađujemo direktno sa službenim dobavljačima i nudimo samo originalne proizvode.

 

Shopping budućnosti

Jeste li primijetili da se često potrebni kozmetički proizvodi nalaze na karti kupovine na najnezgodniji način? Omiljeni šampon - od majstora u salonu; Maskara i eyeliner - u jednom lancu trgovina, kozmeceutika - isključivo u ljekarnama. A cijenjeni parfem ili popularna paleta nalazi se na sasvim drugom kutku planeta! Mislimo da je vrijeme da zaustavimo iscrpljujući maraton kako bismo napravili zalihe i tražili povoljne cijene! Protiv smo vezivanja za određene lance trgovina i ljekarni koji stvaraju umjetno uzbuđenje za proizvode, tvrdeći da samo oni provode "ekskluzivne ponude". MAKEUP je u svom asortimanu sakupio sve kategorije, sve varijante kozmetičkih proizvoda - od najudaljenijih kutaka planeta, od trendovskog masovnog tržišta do luksuznog luksuza. Moderan sustav kontrole cijena, praćenje aktualnih noviteta i nevjerojatno povoljna dostava omogućit će vam da uživate u kupnji, štedeći vrijeme za najvažnije. Tijekom godina postojanja MAKEUP je postao sinonim za ugodnu kupovinu, a svoju uslugu svakim danom unapređujemo!

 

Ljepota s udobnošću

Minimiziramo potrebu trošenja vremena, energije i emocija naših uspješnih kupaca na zamornu kupnju izvan mreže redovitim poboljšavanjem stranice. Uz pomoć kamere pametnog telefona i našeg beauty skenera, u nekoliko sekundi pronaći ćete proizvod koji vas zanima na stranici MAKEUP. Ne morate tražiti recenzije proizvoda na internetu - naša globalna zajednica ljepote dijeli svoje dojmove o kupnji, pomažući drugima da donesu pravi izbor. Organizirali smo i veliku korisničku podršku vodećih stručnjaka popularnih robnih marki - za to samo trebate postaviti pitanje na stranici proizvoda koji vas zanima. Učinkovit sustav računovodstva, obrade i pripreme narudžbi u skladištima, vlastita kurirska služba i partnerstvo s vodećim logističarima omogućuju kupcima brzo i povoljno primanje svih narudžbi. Štedimo Vaše vrijeme za stvarno važne stvari!

 

U trendu svijeta ljepote

MAKEUP zna za vaše preferencije, misli i snove. Svake godine naši klijenti dobiju više od 1. milijun darova. Uzorci, minijature, degustacije rijetkih aroma, promocije, misije s vrijednim nagradama i posebnim ponudama - uvijek nastojimo otkriti nove brendove za vas i pomoći vam pronaći favorite!

 

Klub ljepote MAKEUP

MAKEUP je carstvo ljepote u medijama: Recenzije, swatchevi, testovi, tajne i savjeti stručnjaka… Više od 2 milijuna pratitelja na Facebooku, više od 600 tisuća pratitelja na Instagramu, TOP YouTube kanal, online sažetak, urednički blog o ljepoti i više od 2 milijuna recenzija proizvoda — tijekom godina izgradili smo jedinstven informativni portal i pridobili ogromnu vojsku pristalica. 

Pridružite se MAKEUP zajednici i kreirajte priču o ljepoti s nama!

Kontakti

UVIJEK SMO U KONTAKTU!

Možete nam napisati mejl, nazvati nas na telefon +998 712 050 578

Svakodnevno od 7:55 do 20:05
Povratni poziv
Košarica(0)

korisnički račun

povrat zaboravljene lozinke

mi ćemo vas sami nazvati!